Behandlinger jeg tilbyr:

Biopati, polaritetsterapi og fotsoneterapi. 

Naturmedisinske analyser, helhetlig behandling og individuelt tilpasset behandlingsplan med mat, urter og biologisk medisin.

Biopati

HELHETLIG ANALYSE, KUR, VEILEDNING

OG FOTSONETERAPI

Grundig analyse av din helsesituasjon med kartlegging, irisanalyse, blodtester, tungeanalyse og fotsoneterapi. Du får en individuelt tilpasset behandlingsplan bestående av mat, urtemedisin, naturmedisinsk immunterapi og kosttilskudd.

Du får behandling med soneterapi, som støtter kroppens selvhelbredende evne og støtter kroppens utrenselse.

Å legge om kostholdet og danne seg nye vaner og rutiner kan ta tid og være krevende. Det dukker alltid opp mange spørsmål underveis. Derfor anbefaler jeg to til tre oppfølgingstimer i løpet av en 6-8 ukers periode. Du bestemmer tempoet selv!


PRISER 

  • Førstegangskonsultasjon 2 timer: kr 1300,-
  • Oppfølgingstime: kr 650,-
  • Telefonkonsultasjon/Skype 1 time: kr 600,-
  • Fotsoneterapi 45 min.: kr 400,-

Polaritetsterapi

ENERGIMASSASJE FOR KROPP OG SJEL
OG FOTSONETERAPI

Som polaritetsterapeut jobber jeg med å mobilisere energi i kroppen din. Dette er massasje og energibehandling som løser opp blokkeringer og bidrar til friere flyt av energi både fysisk, sjelelig og åndelig. 

Behandlingen er spesielt god mot stress, utbrenthet, stive muskler, vonde ledd og gir ro og velvære i kropp, sinn og sjel. Den er svært behagelig å motta, og du vil føle deg harmonisk og glad etterpå. Soneterapi er også en del av polaritetsterapien, og begge deler styrker kroppens selvhelbredende evne. 

Polaritetsterapi er ikke bare en terapiform, men en livsstil og en livsfilosofi - en slags treningsform for livet. Terapiformen består også av balanserende yogaøvelser for kropp og sinn, kalt polaritetsyoga.

En del av polaritetsterapien er en 3-ukers rensende diett kalt Leverflush, som består av levende vegansk mat eller "raw food", spirer, urtete, olivenolje, sitron, hvitløk og cayenne. Dette er svært oppkvikkende og helsebringende for både kropp og sjel. 

PRISER

Polaritetsterapi med soneterapi: 

  • 90 minutter: kr 700,-
  • 1 time: kr 500,-
Polaritetsyoga, privat time: 

30 minutter: kr 200,-

Bestill behandlinger og konsultasjoner

Send oss dine kontaktdetaljer og jeg vil ta kontakt med deg så raskt jeg kan.