Behandlinger jeg tilbyr:

Biopati

HELHETLIG HELSEANALYSE, KUR, VEILEDNING

Grundig analyse av din helsesituasjon med kartlegging, irisanalyse, tungeanalyse, fotsoneterapi, koagulert blodtest og Polysantest. Du får en individuelt tilpasset behandlingsplan bestående av mat, urtemedisin, naturmedisinsk immunterapi og kosttilskudd.

Du får testing og om ønskelig litt behandling med soneterapi, som støtter kroppens selvhelbredende evne og støtter kroppens utrenselse. Jeg kan også utføre matintoleransetest i samarbeid med EU Biotek og gi tilpasset kostveiledning i forhold til resultatet.

Å legge om kostholdet og danne seg nye vaner og rutiner kan ta tid og være krevende. Det dukker alltid opp mange spørsmål underveis. Derfor anbefaler jeg to til tre oppfølgingstimer i løpet av en 6-8 ukers periode. Du bestemmer tempoet selv!

Les mer om biopati her

PRISER 

  • Førstegangskonsultasjon 2 timer: kr 1300,
  • Oppfølgingstime: kr 650,-
  • Telefonkonsultasjon/Skype 1 time: kr 600,-
  • Fotsoneterapi 45 min.: kr 400,-

Polaritetsterapi

ENERGIMASSASJE FOR KROPP OG SJEL

Polaritetsterapi er en kombinasjon av ulike typer massasje, energibehandling og livsveiledning. Vi jobber med å mobilisere og balansere energi i kroppen, samt løse blokkeringer og bidra til friere flyt av energi, både fysisk, mentalt, følelsesmessig og sjelelig. 

Behandlingen er spesielt god mot stress, utbrenthet, stive muskler, vonde ledd og gir ro og velvære i kropp, sinn og sjel. Den er svært behagelig å motta, og du vil føle deg harmonisk og glad etterpå. Soneterapi er også en del av polaritetsterapien, og begge deler styrker kroppens selvhelbredende evne. 

Polaritetsterapi er ikke bare en terapiform, men en livsstil og en livsfilosofi - en slags treningsform for livet. Terapiformen består også av balanserende yogaøvelser for kropp og sinn, kalt polaritetsyoga.

Den rensende dietten "Leverflush" er en del av polaritetsterapien jeg gir veiledning i om ønskelig. Dette er en 3-ukers rensende diett bestående av vegansk "levende mat" eller "raw food", spirer, urtete, olivenolje, sitron, hvitløk og cayenne. Dette er svært oppkvikkende og helsebringende for både kropp og sjel. 

PRISER

  • Polaritetsterapi: 1 time: kr 700,
  • Polaritetsaritetsterapi: 90 minutter: kr 1000,- 
  • Polaritetsyoga, privat time: 30 minutter: kr 200,-

Kontakt meg her:

For mer informasjon og bestilling av time.