Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg vil hjelpe mennesker til å få et bedre og friskere liv.

De siste 20 årene har jeg samlet mye kunnskap om naturmedisin, urtemedisin, ernæring, psykologi, spiritualitet og naturlig, helhetlig behandling og forebygging av sykdommer og helseplager. 

Nå er jeg klar for å hjelpe deg til å få mer energi og styrket helse!

Jeg er biopat, polaritetsterapeut, journalist og redaktør i Medium. I tillegg har jeg grunnkurs i fotsoneterapi og NLP Practitioner, samt flere andre kurs innen helhetlig helse, yoga og selvutvikling. 

Planen er å starte klinikk i Oslo sentrum i løpet av sommeren 2017. 

Bestill time her! 

Her kan du lese hva jeg tilbyr.

VISJON

Et av mine største ønsker er at leger og offentlig helsepersonell skal få øynene opp for hva naturmedisin og komplementær behandling faktisk kan hjelpe mennesker med. Det er viktig at vi som naturterapeuter formidler og forvalter kunnskapen vi har på en klok måte, slik at vi bidrar til å bygge broer og stimulerer til fruktbart samarbeid mellom naturlig, helhetlig og bivirkningsfri behandling og skolemedisinsk behandling. Et bedre samarbeid mellom disse polene er helt nødvendig.

BAKGRUNN

Min reise innen naturmedisin og ernæring begynte da jeg lånte min fars helseblader i tenårene. I studietiden i Bergen jobbet jeg i en helsekostbutikk, der jeg på kort tid tilegnet mye kunnskap om kosttilskudd. 

Fra 2002 til 2005 studerte jeg journalistikk i England, og jeg begynte med yoga og meditasjon. Jeg begynte å søke etter alt som kan hjelpe oss å bli friskere og gladere, både fysisk, emosjonelt, sjelelig og åndelig. Siden har arbeidet mitt som journalist vært preget av dette. Hjemme i Norge igjen ble jeg frilanser i livsstilsmagasinet Medium, hvor jeg siden 2007 har hatt fast jobb som journalist og redaktør siden 2015. Her skriver jeg fremdeles artikler om naturlig helse, terapi og spirituell utvikling.

I 2007 valgte jeg også å studere polaritetsterapi, som er en balanserende form for energibehandling og massasje som løser dype blokkeringer i kroppen, både på fysisk og psykisk plan. Jeg opplever at polaritetsterapi roer ned nervene og virkelig løfter deg flere hakk både psykisk, fysisk og energetisk. På dette studiet lærte jeg også om rensende dietter som jeg selv testet ut, og det gjorde underverker for energinivået mitt. Jeg følte meg løftet på alle måter og trengte mye mindre søvn i løpet av de tre ukene diettene varte og i tiden like etter.  

I 2009 tok jeg NLP Practitioner, for å bli bevisst på hvordan vi blir styrt av tankene våre, verdiene våre og troene og tankemønstrene våre. Jeg lærte hvordan vi kan velge å styre alt dette for å få et bedre liv. Du er det du tenker og tror på, for det du tenker blir det du føler og gjør. Tanke og tro skaper følelser, som igjen styrer handlingene våre. 

Våren 2011 fikk jeg påvist cøliaki etter mange års problemer med magen. Omlegging av kosten til mindre brødmat og mer grønnsaker, levende og enzymrik mat, belgfrukter, spirer, nøtter, frø, sunt fett og riktige kosttilskudd har gjort underverker for fordøyelsen, immunsystemet og energinivået mitt.

Samtidig begynte jeg å studere grunnmedisinske fag ved Tunsberg Medisinske Fagskole. For å bli en dyktig naturterapeut, må man ha grunnleggende kunnskap i anatomi, fysiologi, patologi og mikrobiologi. Høsten 2011 startet jeg studiet i biopati ved samme skole hos Fride Aasen, og bare visste at jeg var havnet på riktig sted. Dette var studiet jeg hadde lett etter i mange år! 

Behandlinger jeg tilbyr 
Hva er biopati?

Kontakt meg her

Utdannelser: 

  • Biopati, Tunsberg Medisinske Skole: 2011-2017 
  • Grunnmedisinske fag, Tunsberg Medisinske Skole: 2016
  • Soneterapi grunnkurs, Axelsons Body Work School: 2016
  • VEKS-fag (vitenskap, etikk, kommunikasjon, samfunnslære), Tunsberg Medisinske Skole: 2016
  • NLP Practitioner, MetaResource: 2009
  • Polaritetsterapi, Norsk Institutt for Polaritetsterapi: 2007-2008
  • Journalistikk bachelor, University of Sunderland: 2002-2005
  • Folkekultur og massekultur, ex.phil og ex.fac., Universitetet i Bergen: 2000-2002
  • Psykologi grunnfag, Universitetet i Bergen: 2000-2001
  • Mediekunnskap årseining, 1999-2000

Ønsker du en behandling eller mer informasjon? Ta kontakt!